Logo DMX Noord

Laatste week met gereserveerde rijnummers gaat in!
Het is nog niet helemaal zo ver maar binnenkort loopt de periode af waarin de rijnummers gereserveerd zijn. Vanaf 11 januari zijn de rijnummers vrij beschikbaar voor alle coureurs, dus wil je niet achter het net vissen, wacht dan niet te lang.
Wanneer je nog gebruik wilt maken van de voorkeursregeling, zorg dan dat je inschrijving uiterlijk 10 januari 2020 middernacht binnen is. Compleet ingevuld en met een basis sport licentie 2020, want anders wordt de inschrijving afgewezen en kan er iemand anders met je nummer van door gaan!

Kalender DMX Noord 2020
De DMX Noord kalender voor seizoen 2020 is bekend, met uitzondering van de 50cc.
Veel dingen zijn ongewijzigd, maar er zijn ook een paar opvallende veranderingen:
• De 50cc rijdt net als voorgaande jaren bij clubwedstrijden. Deze kalender wordt z.s.m. bekend gemaakt.
• Naast de bekende organisatoren hebben we in 2020 ook een wedstrijd in Bovensmilde bij het Oalerwets Feesie.
• Om te zorgen dat de dagen iets korter worden blijven er elke wedstrijd, behalve de laatste, één of meerdere klassen thuis.
• Alle klassen, behalve de 125cc, blijven bij toerbeurt thuis. Er is een uitzondering gemaakt voor de 125cc om de wedstrijden financieel haalbaar te houden zonder het inschrijfgeld fors te verhogen.
• Net als in 2019 wordt de kampioenshuldiging direct na afloop van de laatste wedstrijd gehouden. Dus in 2020 in Delfzijl.
• De landelijke DMX finale vindt in 2020 plaats in District Noord en zal verreden worden op 4 oktober op het circuit van de MSV Motordrôme in Emmen.
Laatst gewijzigd op: 2020-01-04 23:41:52 door: gerrit