Logo DMX Noord

Inschrijving gestart, maar .....
De eerste deelnemerslijsten voor seizoen 2019 staan op de website. Maar het lijkt of niet iedereen de voorwaarden heeft gelezen of dat enkelen er vanuit gaan dat die niet voor hen gelden. Jammer, voor het invullen en opsturen, maar vooral voor ons want wij hebben er weer extra werk aan. Dus a.u.b. alleen nu alleen inschrijven als je aan de voorwaarden voldoet.

Reglement
Het DMX Noord reglement is aangepast.

De belangrijkste wijzigingen zijn:
•De leeftijd voor de Masters is gewijzigd naar 40 jaar.
•Het aantal schrapresultaten is gewijzigd van 1 naar 2 manches.
•De Dames klasse is nu een landelijke klasse en mag dus ook naar de landelijke DMX finale.
•De stilgehouden gele vlag is weer toegevoegd aan de vlagsignalen.

Inschrijving voor 2019 geopend maar alleen voor een bepaalde categorie
Let op: lees het onderstaande aandachtig en geheel door!

De inschrijving voor het seizoen 2019 is geopend voor coureurs die aan alle onderstaande voorwaarden voldoen:
1. Je stond in 2018 ingeschreven voor de DMX Noord competitie.
2. Je schrijft in voor een klasse waarvoor je ook in 2018 stond ingeschreven.
3. Je wilt in 2019 met hetzelfde rijnummer rijden als in 2018.
4. Je hebt in 2018 punten gescoord in de klasse waarvoor je wilt inschrijven (dagklassement).

Voor alle andere coureurs, dus zij die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, start de inschrijving op 1 februari 2019.

Maar let op: aanmeldingsformulieren moeten voor 26 januari verstuurd worden (voor coureurs die aan de genoemde voorwaarden voldoen) of na 1 februari 2019 (voor alle andere coureurs). De tussenliggende periode kan niet worden ingeschreven!

Klik hier om het aanmeldingsformulier digitaal in te vullen.
Digitaal invullen: Vul het formulier volledig in en print het. Wil je het formulier ingevuld bewaren is het raadzaam om het eerst op te slaan en vervolgens met Acrobat Reader in te vullen!

Stuur het formulier samen met een, leesbare, kopie van de Basis Sport Licentie 2019 of Offroad Licentie 2019 op. Het adres is: L. Akkermans, De Buorren 82, 8408 HN Lippenhuizen. Verkeerd adres => Geen inschrijving.


•Alleen het nieuwe inschrijfformulier met AVG verklaring is geldig! Oud formulier: Geen inschrijving.
•Het is belangrijk dat je een kopie van je Basis Sport Licentie 2019 of Offroad Licentie 2019 mee stuurt! Zonder kopie: Geen inschrijving.
•Het is alleen mogelijk om de aanmeldingsformulieren per post op te sturen (persoonlijk bezorgen mag natuurlijk ook). Het adres staat onder aan het inschrijfformulier. Verkeerd adres => Geen inschrijving.
•Inschrijven per email is niet mogelijk, doe je dit toch dan wordt de inschrijving zonder terugmelding niet in behandeling genomen.
•We nemen geen aanmeldingsformulieren zonder handtekening, die niet goed leesbaar zijn of onvolledig ingevuld zijn, in behandeling. Je zult dan een nieuw formulier, dat wel aan de eisen voldoet, op moeten sturen. Ook hierover ontvang je geen bericht.
•Het is slechts mogelijk om vooraf in één klasse in te schrijven en niet in meerdere klassen. Je zult dus nu een keuze moeten maken in welke klasse je gaat rijden. Weet je dat nog niet dan zul je moeten wachten met inschrijven of nu een voorlopige keuze moeten maken. Natuurlijk is het gedurende het seizoen wel mogelijk om van klasse te veranderen.

Let op: leesbaar invullen en je handtekening en kopie Basis Sportlicentie 2019 of Offroad Licentie 2019 niet vergeten!
Je bent pas verzekert van je rijnummer als het op de deelnemerslijst op de website staat. Controleer dit dus want er kan altijd iets mis gaan. Omdat het verwerken van de aanmeldingen wel een paar dagen kan duren hoef je je niet gelijk de volgende dag te melden, maar wordt de lijst wel geupdate (kun je zien aan de datum bovenaan) en kom jij er niet op voor terwijl je wel het formulier en een kopie van je Basis Sport licentie of Offroad Licentie hebt opgestuurd neem dan contact op via de e-mail.

Aanmeldingen die niet aan bovenstaande regels voldoen worden niet in behandeling genomen. Ook na 1 februari 2019 niet. Hierover ontvang je geen bericht!
Laatst gewijzigd op: 2019-01-13 22:38:34 door: gerrit

Kalender DMX Noord 2019 bekend (behalve 50cc)
De kalender voor de DMX Noord met uitzondering van de 50cc is nu bekend.
De wedstrijd op Joure is in tweeën gesplitst, elke wedstrijd(mid)dag komt slechts een deel van de klassen in actie.

De kalender voor de DMX 50cc volgt zo spoedig mogelijk.