Logo DMX Noord

9 april 2024 - Kalender wijziging: DMX Westerbork 16 juni 2024
Gisteren bleek dat door een foutje in de communicatie de datum wijziging van de DMX Westerbork niet helemaal goed gegaan was.
De definitieve datum voor deze wedstrijd is 16 juni 2024.

Bijkomend voordeel is dat hiermee een flink aantal coureurs ook blij zal zijn.

8 april 2024 - Kalender wijziging: DMX Westerbork
De DMX Noord kalender wordt enigszins gewijzigd, de wedstrijd van MSV Motordrenthe die gepland stond voor 7 juli wordt om organisatorische redenen verplaatst, waarschijnlijk naar de reservedatum 2 juni of 16 juni. Hiermee wordt 7 juli een reservedatum.

De exacte datum wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.
Laatst gewijzigd op: 2024-04-08 21:33:58 door: gerrit

7 april 2024 - Uitslagen Texel
De uitslagen van de DMX wedstrijden op het circuit van de MAB Club Texel op zaterdag 6 april 2024 zondag 7 april 2024 zijn nu beschikbaar op Speedhive en de tussenstand is bijgewerkt. Om direct naar de uitslagen te gaan klikt u zaterdag of zondag.

De tussenstand van de 125cc op de website lijkt nog nergens op, dat komt dat door de schrapmanches iedereen netto op 0 staat. Maar de tussenstand is nu natuurlijk nog gelijk aan de uitslag van Texel. Na de volgende wedstrijd is ook deze tussenstand kloppend.

5 april 2024 - Wedstrijdschema's en groepen 125 & 250cc Texel
Alleen coureurs die vooraf hebben ingeschreven kunnen meedoen. Je hoeft je op de wedstrijddag zelf niet meer aan te melden maar wel te zorgen dat je op tijd in het parc ferme bent voor de training. De trainingen starten om 10:30 uur.

Alle klassen rijden een tijdtraining; het oprijden voor de tijdtraining gaat alle klassen behalve de 125cc gaat op tussenstand. Het oprijden voor de 125cc gaat op rijnummer.

Omdat de baan in redelijke conditie is hebben we er voorlopig voor gekozen de volgorde aan te houden die in de kalender vermeld staat. De bedoeling is dat de zon en wind de rest doen. Mocht zaterdag blijken dat het toch tegenvalt dan zou de volgorde aangepast kunnen worden. Dus voor alle klassen geldt dat ze uiterlijk 10:30 aanwezig moeten zijn.
Voor het wedstrijdschema van de zaterdag, klik zaterdag.
Let op: Dit wedstrijdschema is indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Voor het wedstrijdschema van de zondag, klik zondag. Ook dit tijdschema is indicatief.



Zowel de 125cc als de 250cc coureurs rijden in groepen, de 125cc zijn verdeeld in drie groepen, de 250cc in twee. Voor de indeling voor de training van de groepen klik hier.
De eerste veertig van de tijdtraining gaan naar de A-groep, bij de 125cc de tweede veertig tijdsnelsten naar de B-groep en de rest naar de C-groep. Bij de 250cc gaat de rest naar de B-groep.

4 april 2024 - Laatste dag inschrijving DMX Texel ingegaan!
De laatste dag van de inschrijving voor beide dagen van de DMX op Texel is ingegaan. Inschrijven is alleen nog mogelijk op donderdag 4 april 2024. Daarna is inschrijven niet meer mogelijk!